zondag 23 juli 2017

Remote Support

REMOTE SUPPORT

Wat is Remote Support?

Met Remote Support beschikt u over een manier om ondersteuning te krijgen die u nodig hebt, wanneer u problemen met uw computer of server ondervindt.

Met de technieken van tegenwoordig is het mogelijk om snel software van het internet te gebruiken. Vaak is het door de beveiliging van netwerken niet mogelijk om met deze techniek te werken. AVO Press beschikt over de mogelijkheid om dat wel te realiseren. Kan u internetten, dan kunnen wij u met deze service bedienen.

Hoe werkt Remote Support?

- U heeft een probleem met een computer of server in uw netwerk, of met een stand-alone computer;
- U belt ons voor hulp en wij vragen u de remote support link op onze website aan te klikken;
- U klikt op uitvoeren en vervolgens nog een keer op uitvoeren;
- De twee codes die zijn weergegeven geeft u aan de support medewerker door
- Vervolgens kunnen wij uw scherm overnemen.
- Wij zien wat u doet en u ziet wat wij doen op de PC.

Klik op onderstaande button om de remote support te starten:

Schijf u eigen in voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van onze laatste nieuwstjes?
Schrijf u nu dan in!

Contact Ons

AVO Press
06 13 10 20 04
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.avopress.nl

Social Media:
Facebook  twitter

Facebook

Twitter

LinkedId